XR1 Zwart

Artikelnaam:  XR1 Zwart
Rubriek: FUSPORT Motorlaarzen
Artikelcode:  XR1 Zwart
Prijs: € 369,00 € 295,00
Uw voordeel 20,05%
Schoenmaat:
Aantal:

De geheel nieuwe XR1 of Xtreme Rennen laars is de top-of-the-line, CE Safety Approved race laars van Füsport!

Deze racelaars wordt gedragen door wereldkampioenen, is voor de sportieve rijders, circuitdagrijders, clubracers tot aan het hoogste competitieniveau.

Ontworpen en getest met het hoogste raceniveau in het achterhoofd, is elke beslissing genomen om de veiligheid en het comfort te verbeteren, zodat de rijder gemoedsrust op de motor krijgt.

Deze unieke racelaars is getest onder de Fusport rijders op wereldniveau en wordt gedragen door oa Oli Bayliss, Joel Kelso, Adrian Huertas, Collin Veijer, Rob Hartog, Dirk Geiger, Troy Alberto, Kevin Manfredi, Lorenzo Della Porta, Jed Metcher, Marvin Siebdrath en vele vele anderen.

Het nieuwe F.I.A.S (Füsport Internal Articulation System) geeft de rijder een geweldig gevoel zonder in te boeten op bescherming. Deze gearticuleerde enkelbescherming is 4 jaar in de maak met uitgebreide tests op wereldkampioenschapsniveau.

Productinformatie:

De XR1 heeft een ratelsluiting op drie punten die de laars rond de kuit, enkel en voorvoet strakker maken. Dit samen met de F.I.A.S maakt het een van de veiligste laarzen op de markt.

Uitgerust met een Tri-Compound-zool, maximaliseren de drie gripzones de controle op de motor en een lange levensduur. Dit omdat de XR1 racelaarzen bestand zijn tegen water, olie en benzine.

Als klap op de vuurpijl zijn alle verwijderbare onderdelen van de XR1 vervangbaar om de levensduur van de XR1-laarzen te verlengen.

High Performance

Australian Designed

Since 1998

Vennegoor Trading

Galvanistraat 41
7651 DH Tubbergen NL

+3185 7921400
info@vennegoortrading.com